Pesto Cukinii
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Do zrobienia z daniem z makaronu.
A voir avec un plat de pâtes.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Pyszny do makaronu. Bardzo wyważone.
Delicioso para las pastas. Muy equilibrado.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
chciwy. doprowadzało mnie to do szału. delikatne i smaczne.
golosissimo. mi ha fatto impazzire. delicato e saporito.
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Pesto Cukinii opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pesto z cukinii czarnej jest przygotowywane z najlepszych surowców, wzbogaconych oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Wskazanie
Produkowany z włoskich cukinii charakteryzuje się delikatnym smakiem i kremowością. Doskonały do przyprawiania makaronu, wypełniania pysznych kanapek lub przygotowywania oryginalnych aperitifów.
Środki ostrożności
Spożywać w ciągu 3-4 dni po otwarciu.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Cukinia (65%), oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia (4,9%), sos, bazylia, cebula, olej słonecznikowy, czosnek, proszek z cebuli, brązowy cukier, skrobia ziemniaczana, pieprz, ser parmezan.
Certyfikat
IT-BIO-009 Rolnictwo UETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna226 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy22 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5.4 g
-
Cukry3.2 g
-
Błonnik pokarmowy1.1 g
-
Białka1.9 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.