pasta umeboshi
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Nie zawiera proszku do pieczenia Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Pojemnik ze szkła Pojemnik ze szkła
-
Świetnie poprawia trawienie
Genial para mejorar digestiones
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobry do aktywacji enzymów trawiennych.
Bueno para activar enzimas digestivas.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dla tych, którzy lubią robić przyprawy - zdrowie, jest to doskonały produkt!
Pour qui aime faire des assaisonnements - santé, c'est un excellent produit !
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Pastę Umeboshi stosuję przed głównymi posiłkami ze względu na zawartość enzymów trawiennych. Marka Naturitas charakteryzuje się bardzo dobrą ceną
La pasta Umeboshi la utilizo antes de las comidas principales por su aporte en enzimas digestivas. La marca Naturitas sale muy bien de precio
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Codziennie spożywam śliwkę umeboshi i ta pasta naturitas smakuje całkiem nieźle i po bardzo konkurencyjnej cenie
la ciruela umeboshi la consumo diariamente y esta pasta de naturitas sabe bastante bien y a un precio muy competitivo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
pasta umeboshi opinii
Based in 23 reviews
-
5 stars21
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pasta Naturitas umeboshi. Produkt wegański, bezglutenowy, bez dodatku cukru, bez laktozy, bez drożdży.
Wskazanie
Pasta umeboshi, znana również jako bainiku, jest otrzymywana poprzez usunięcie pestki ze śliwki umé i zmielenie miąższu śliwki.
Prezentacja w postaci makaronu pozwala na łatwe przygotowanie przypraw i sosów. Jego stosowanie jest wygodniejsze w przygotowaniu sosów sałatkowych, w zastępstwie octu, pasztetów, smarowaniu kromką chleba itp.
Sposób przyjmowania
Użyj pasty umeboshi jako sosu do sushi lub jako przyprawy do sosów, dressingów i dań z makaronem.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej (maksymalnie 20ºC). Po otwarciu przechowywać zamknięty w suchym i ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej (maksymalnie 20ºC).
Składniki
Owoce ume*, sól morska*, liście shiso.
*pochodzenia ekologicznego
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna25 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.7 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy3.6 g
-
Białka0.3 g
-
Sól14 g
-
Sód5600 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
9 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.