Pasta Umeboshi
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Któregoś popołudnia piję kuzu rozpuszczone z zimną herbatą Kukicha i umeboshi w paście, podgrzewam ale nie pozwalam się zagotować, mieszając drewnianą łyżką aż zmieni kolor, bardzo mi odpowiada
Alguna tarde, tomo kuzu disuelto con te Kukicha en frío y umeboshi en pasta,lo caliento pero no lo dejo hervir, dando vueltas con una cuchara de madera hasta que cambia de color, me sienta muy bien
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
PIJĘ NA GORĄCO Z HERBATĄ KUKICHA, KUZU I MAKARONEM UMEBOSHI
LO TOMO CALIENTE CON TE KUKICHA, KUZU Y PASTA UMEBOSHI
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Byłem pyszny co przygotowuję
me ha quedado riquisimo lo que prepare
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Ten produkt jest polecany przez moją distresserkę Elenę Corrales od lat - Jest to żywność lecznicza - Lubię dom Mimasa.
Este producto es recomendado por mi distista Elena Corrales desde hace años- Es un alimento medicamento- la casa Mimasa me gusta.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Pasta Umeboshi opinii
Based in 8 reviews
-
5 stars6
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pasta Umeboshi z Mimasy, sfermentowane śliwki Ume z kruszoną solą morską. Dobra opcja, aby spożywać to jedzenie w inny sposób: w sosie, jako sos do sałatek.
100% warzyw.
Wskazanie
Pasta umeboshi, znana również jako bainiku, jest otrzymywana poprzez usunięcie pestki ze śliwki umé i zmielenie miąższu śliwki. Pochodzi z umé, które nie spełniają wymagań dotyczących wielkości i kształtu wymaganych przez rynek. Ponieważ skuteczność pasty Mimasa umeboshi jest taka sama jak umeboshi, może być używana do tych samych celów.
Prezentacja w postaci makaronu pozwala na łatwe przygotowanie przypraw i sosów. Jego stosowanie jest wygodniejsze w przygotowaniu sosów sałatkowych, w zastępstwie octu, pasztetów, smarowaniu kromką chleba itp. Rozcieńczając odrobinę pasty Mimasa umeboshi w filiżance herbaty Mimasa kukicha, otrzymujesz doskonały tonik dla ciała, który wspomaga trawienie.
Sposób przyjmowania
Weź płaską łyżeczkę bezpośrednio lub rozsmaruj ją na kromce chleba. Może służyć do przygotowywania sosów i winegret.
Składniki
Śliwka ume 74%, sól morska 16%, ocet umeboshi 10%.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna24 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe6.3 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy5 g
-
Białka0.3 g
-
Sól5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.