Organiczny Sos Bakłażanowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Ecocert Produkt ekologiczny certyfikowany przez ECOCERT
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sakai Bio Bakłażan Sos to tradycyjny sos sycylijski o smaku czosnku.
Wskazanie
100% organiczny i warzywny sos bakłażanowy. W bazie pomidorów gotowanych w niskiej temperaturze, jak nakazuje tradycja, bakłażany dodaje się zgodnie z autentyczną włoską recepturą i doprawia czosnkiem i ziołami. Idealny do przygotowywania wszelkiego rodzaju makaronów i jako baza do pizzy i foccaci. Może być stosowany jako dodatek do mięsa i ryb. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować do smaku.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Pulpa pomidorowa, Koncentrat pomidorowy, Woda, Bakłażany (13%), Cebula, Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, Sól morska, Bazylia, Czosnek, Oregano
Certyfikat
ES-ECO-019-CTTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna42 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.4 g
-
Cukry2.9 g
-
Błonnik pokarmowy1.2 g
-
Białka0.9 g
-
Sól1.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.