Organiczne wegańskie aioli
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pierwsze wegańskie allioli na bazie ciecierzycy (aquafaba) jako alternatywa dla jajek i tradycyjny smak.
Wskazanie
Ma taki sam smak jak aioli z jajkiem, jest miękki i się nie powtarza! Proces produkcji jest rzemieślniczy i wykorzystuje ekologiczne, naturalne i w 100% roślinne składniki. Nie dodajemy cukrów, barwników ani olejów rafinowanych. Ani soi, ani jajek, ani laktozy. Robimy to aioli z mocą roślin! Aquafaba dzięki swoim właściwościom funkcjonalnym jest alternatywą dla jajek. Jego kremowa konsystencja i łagodny smak zaskoczą Cię i pokochają wszyscy w domu! Ciesz się!
Ponieważ do ciecierzycy nie dodajemy żadnych dodatków, aquafaba (bulion do gotowania z ciecierzycy) również nie zawiera żadnych dodatków (przeciwutleniaczy, sekwestrantów itp.).
Sposób przyjmowania
Idealny dodatek do braw, burgera warzywnego, warzyw, fideuá i wszędzie tam, gdzie lubisz najbardziej.
Składniki
Wysokooleinowy olej słonecznikowy*, aquafaba* (33%), czosnek* (6%), sól morska* i stabilizator (guma ksantanowa). (*=Rolnictwo ekologiczne).
Aquafaba na bazie 100% lokalnej ciecierzycy.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo UE/POZA UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna576 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy62.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe3.3 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.