Miso czyli ryż i soja intensywne eko
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Używam go do dodania łyżeczki do zup i bulionów, wzmacnia smak i jest probiotyczny.
Lo utilizo para añadir una cucharadita a sopas y caldos, realza el sabor y es probiótico.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Miso czyli ryż i soja intensywne eko opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Aka miso Organic to ryżowo-sojowe miso. Dłuższy czas fermentacji i więcej soi niż shiro miso, dzięki czemu ma bardziej intensywny i bardziej probiotyczny smak.
Wskazanie
Służy również wzmocnieniu smaku warzyw, dostarczając jednocześnie umami.
Sposób przyjmowania
Zalecany jest do przyrządzania zupy miso lub ramenu, przyrządzania mocnych sosów, jako zamiennik soli.
Warunki przechowywania
Ponieważ nie jest pasteryzowany, po otwarciu przechowuj w lodówce dla lepszej konserwacji.
Składniki
Soja *, Koji (ryż *, koji-kin), sól morska.
(*) z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna209 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe26.2 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka10.8 g
-
Sól11 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.