Masło klarowane Ghee Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Keto Produkt odpowiedni dla diety Keto
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pojemnik ze szkła Pojemnik ze szkła
-
Zawsze go kupuję, bardzo podoba mi się jego smak
Lo compro siempre, me gusta mucho su sabor
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
stosowany wyłącznie jako pasta do smarowania masła. delikatny posmak tego typu masła (bardzo lekko „zjełczały”) nie jest zbyt wyraźny. w każdym razie można się do tego bardzo szybko przyzwyczaić i może stanowić doskonały kontrast, na przykład z dobrą pastą do smarowania (a więc francuska ekologiczna bez ftalanów i oleju palmowego!)
utilisé comme beurre à tartiner uniquement. le petit arrière goût de ce genre de beurre (très légèrement "rance") n'est pas très prononcé. de toutes les manières on s'y habitue très vite et ça peut venir en parfait contraste par exemple d'une bonne pâte à tartiner (donc bio française sans phtalates ni huile de palme!)
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
bardzo dobre i wysokiej jakości masło.
burro buonissimo e di ottima qualità.
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Smak jest fantastyczny. Spożywam go codziennie
El sabor es fabuloso. La consumo a diario
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobry produkt i dobra jakość.
Muy buen producto y de buena calidad.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Masło klarowane Ghee Bio opinii
Based in 31 reviews
-
5 stars29
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Czym jest organiczne masło klarowane Naturitas Ghee?
Masło klarowane ghee otrzymywane jest z masła z mleka krowiego, stanowi oleistą część masła. Pobudza wydzielanie kwasów żołądkowych, zapewniając działanie poprawiające trawienie, pomaga chronić jelita grubego i jest idealny do diety ketogennej, ponieważ zawiera 98% tłuszczu.
Produkt organiczny, bez laktozy, keto.
Właściwości i zalety Ghee
- Ciekawe źródło witamin rozpuszczalnych w tłuszczach, takich jak witamina A, E i K2. Dostarcza także niewielką ilość witaminy B12.
- Spożycie ghee jest idealne dla osób uczulonych lub wrażliwych na mleko krowie. Dzięki jego procesowi eliminowane są niemal wszystkie pozostałości mleczne.
Wskazanie
Produkt pasteryzowany.
Sposób przyjmowania
Masło klarowane Guee Bio jest idealne do spożycia lub stosowania miejscowego.
Środki ostrożności
Po użyciu dobrze zamknij pojemnik.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć pojemnik. Przechowywać w temperaturze poniżej 25°C. Trzymaj z dala od światła.
Tekstura i wygląd Ghee mogą się naturalnie różnić ze względu na zmiany temperatury, dlatego zaleca się przechowywanie go w chłodnym miejscu.
Składniki
100% masło klarowane (ghee) z ekologicznego mleka krowiego.
Certyfikat
NL-BIO-01-EU Rolnictwo
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna895.5 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy99.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe62.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
4 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.