Makaron Umeboshi
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Umeboshi Pasta de Mitoku to niedojrzałe śliwki, fermentowane przez 2 lata, dzięki czemu nabierają kwasowego i słonego smaku.
Wskazanie
Wyjaśnia to właściwości umeboshi, ponieważ stymuluje jelito, wątrobę i woreczek żółciowy, ponieważ ma zdolność do alkalizacji naszej krwi i zwiększenia naszej obrony poprzez regulację pH.
Sposób przyjmowania
Zaleca się przygotować, usuwając jamę śliwkową ume i mieląc mięso śliwkowe. Skuteczność pasty umeboshi jest równa skuteczności śliwki umeboshi, może być stosowana do tych samych celów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Liście Shiso, śliwki ume.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Tłuszcze / Lipidy0.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Cukry0.2 g
-
Błonnik pokarmowy4 g
-
Białka1.2 g
-
Sól16.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.