Genovés Pesto with Basil
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobry smak, autentyczny. Bardzo bogaty w chleb lub makaron
Buen sabor, autentico. Muy rico en pan o con pasta
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
To jest bardzo dobre. Smak jest bardzo przyjemny i naturalny.
Está muy bueno. El sabor es muy agradable y natural.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Genovés Pesto with Basil opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars2
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pesto Genovés z bazylią łosia powstaje z najlepszych surowców z Parmigiano Reggiano. Ponadto ma wyraźny i zrównoważony smak, podobnie jak w tradycyjnych przepisach.
Wskazanie
Wypróbuj nasz organiczny makaron, aby stworzyć pyszne przekąski.
Sposób przyjmowania
Polecany do gustu konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w lodówce po otwarciu i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Składniki
Bazylia (41,4%), Orzechy sosny (0,9%), Olej słonecznikowy, Czosnek, Parmezan, Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, Bazylia, Orzechy nerkowca, Parmigiano Reggiano, Ser Pecorino.
Certyfikat
IT-BIO-009 Rolnictwo UE / NO UETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna467 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy47 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe6.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe5.1 g
-
Cukry2.7 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka4.2 g
-
Sól2.7 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.