Ekologiczny sos sojowy shoyu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sos sojowy wyprodukowany według najlepszej tradycyjnej metody (fermentacja przez 18 miesięcy w drewnianych beczkach).
Sposób przyjmowania
Polecany do receptur opartych na zbożach, roślinach strączkowych, warzywach i algach.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego i wilgoci. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Woda, soja europejska* (23%), pszenica*, sól morska, alkohol zbożowy (etanol)*.
(*) Rolnictwo organiczne.
Certyfikat
NL-BIO-01 Rolnictwo UE/spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna58 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.9 g
-
Cukry0.1 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka9.3 g
-
Sól17.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.