Ekologiczny sos ryżowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kenshô's Organic Rice Sauce to tamari z ryżu, więc jest bezglutenowy i bardzo delikatny, ponieważ nie dodaje smaku soi.
Sposób przyjmowania
Zaleca się, aby zawsze używać go pod koniec gotowania, ponieważ w przeciwnym razie woda w sosie wyparuje, a intensywność smaku wzrośnie.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Składniki
Woda, koji (ryż, zarodniki koji), ryż i sól morska. Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna72.7 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe16.3 g
-
Cukry2 g
-
Białkag
-
Sól10 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.