Himalajska różowa gruba sól
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Bardzo dobre. Świetne dla młynów
Muito bom. Ótimo para os moinhos
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Dobrej jakości różowa sól himalajska o dobrym stosunku jakości do ceny
Buena calidad de sal rosada del Himalaya con buena relación calidad precio
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Nie używam innych soli do gotowania, ma wszystkie swoje minerały, co sprawia, że smakuje wyśmienicie i za dobrą cenę.
No uso otras sales para cocinar, tiene todos sus minerales, lo que hace que tenga un estupendo sabor, y buen precio.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Ponieważ zapewnia bardzo łagodną sól i właściwości mineralne. Polecam osobom, które chcą zmniejszyć dawkę soli ze względu na problemy zdrowotne
Por que aporta un salado muy suave y por sus propiedades minerales. Lo recomiendo para personas que quieran ir bajando la dosis de sal por problemas de salud
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Himalajska różowa gruba sól opinii
Based in 36 reviews
-
5 stars32
-
4 stars4
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Himalajska różowa sól jest uważana za najbardziej energetyczną sól na świecie i ma działanie witalizujące. Ta licząca ponad 250 milionów lat sól jest najczystszą solą na ziemi. Wszystkie minerały i pierwiastki śladowe są łatwo wchłaniane przez komórki i metabolizowane przez organizm.
Jest to przyprawa pochodzenia naturalnego, pozyskiwana z Himalajów po odparowaniu z pierwotnego oceanu. Dlatego wyróżnia się wyjątkową jakością i jeszcze lepszym smakiem. W 100% pochodzenia naturalnego. Bogaty w minerały i pierwiastki śladowe. Ekstra gruba tekstura. Ze składu tej soli wyróżnia się zawartość 84 pierwiastków śladowych, takich jak wapń, magnez, żelazo i potas.
W przeprowadzonych analizach chemicznych potwierdzono, że zawiera między innymi wapń, potas, magnez, tlenek siarki, żelazo, mangan, fluor, jod, cynk, chrom, miedź i kobalt. Zarejestrowany w Ministerstwie Zdrowia, w Rejestrze Ogólnym Zdrowia Żywności i Przedsiębiorstw Spożywczych.
Składniki
Chlorek sodu, chlorek wapnia i chlorek magnezu.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.