Laska cynamonu Madagaskar
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Cynamon pozyskiwany jest z brązowej, papierowej kory tropikalnego drzewa cynamonowego. Cynamon jest wydobywany poprzez obieranie i pocieranie mniejszych gałązek. Skórki zwija się w długie batony i pozostawia do fermentacji na 24 godziny. Szorstką warstwę zewnętrzną oddziela się od warstwy wewnętrznej, którą zwija się i pozostawia do wyschnięcia, uzyskując charakterystyczny kolor.
Wskazanie
Codzienne spożycie cynamonu jest zaskakująco korzystne dla organizmu i bardzo łatwo jest włączyć go do diety, na przykład lekko posypując kawę.
Cynamon zawiera olejki eteryczne, magnez, flawonoidy cynku i jod. Substancje te promują krążenie krwi i sprawiają, że jest skutecznym antykoagulantem. Pomaga również zapobiegać nadmiernemu gromadzeniu się płytek krwi we krwi i utrzymuje tętnice w czystości, pomagając w ten sposób uniknąć problemów wieńcowych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki
Laski cynamonu (100%).
Certyfikat
FR-BIO-01
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.