Organiczna niepasteryzowana soja Miso Hatcho
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Kupiłem to do zupy i bardzo mi się podobało. Ma bardzo wygodne opakowanie. W 100% godne polecenia.
Lo compré para aderezar sopas y me ha encantado. Tiene un packaging muy cómodo. 100 recomendable.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Hatcho to miso, którego używamy, ponieważ lubimy mocne smaki i myślę, że to ten, który najbardziej nam odpowiada
El Hatcho es el miso que usamos ya que nos gustan los sabores fuertes y creo que este es el que más se adapta a nosotros
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczna niepasteryzowana soja Miso Hatcho opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Hatcho Miso Bio Niepasteryzowana soja z Mitoku ma ciemny kolor i jest bogata w białko, to miso ma charakterystyczny smak, który odróżnia codzienne gotowanie, szczególnie w zupach, sosach i przyprawach.
Sposób przyjmowania
Zaleca się przygotowywać pyszne dania w stylu orientalnym, dodając miso do zup i wywarów. Zalecamy przyjmowanie go w południe, ponieważ przy powolnym trawieniu zasypianie może być trudne.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Sfermentowane ziarna soi (65%), woda, sól morska, prażona mąka jęczmienna, koji.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Tłuszcze / Lipidy10.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.12 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe12.7 g
-
Cukry1.8 g
-
Błonnik pokarmowy6 g
-
Białka23.3 g
-
Sól4.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.