Organiczny ocet jabłkowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ocet jabłkowy BIO Naturalia firmy Santiveri jest uzyskiwany przez pierwsze wyciskanie ekologicznych jabłek, fermentowanych przez działanie mikroorganizmów Mycoderma aceti, powszechnie znanych jako „matki octu”.
Wskazanie
Stosowany jako przyprawa do potraw, organiczny ocet jabłkowy Santiveri pomaga obniżyć wysoki poziom cholesterolu i nadciśnienie, a także jest doskonałym środkiem antyseptycznym. Zawiera potas, dzięki czemu zapobiega skurczom.
Sposób przyjmowania
Oprócz tego, że jest pysznym dodatkiem do posiłków, ocet jabłkowy można spożywać na pusty żołądek, aby wzmocnić układ odpornościowy i promować równowagę układu limfatycznego, obniżyć poziom trójglicerydów we krwi, oczyścić organizm z toksyn i Jakby tego było mało, spożycie octu jabłkowego rozpuszcza tłuszcz, dzięki czemu możesz schudnąć, jedząc codziennie łyżkę tego wspaniałego produktu.
Składniki
Wino jabłkowe.
*Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Kwasowość 5%.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.