Ocet Umeboshi
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
-
Ocet o wielu właściwościach i słonym smaku. Uważaj, aby nie dodawać soli podczas używania!
Un vinagre con muchas propiedades y con un toque salado. Ojo con añadir sal al usarlo!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Uwielbiam dodawać go do moich sałatek
Me encanta ponerlo en mis ensaladas
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetne do sałatek, jako dodatek do przystawek, do przyprawiania sosów i majonezów (nawet gotowych).
Genial para ensaladas, para aderezar guarniciones y para condimentar salsas y mahonesas (incluso las que ya vienen preparadas).
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ocet Umeboshi opinii
Based in 14 reviews
-
5 stars10
-
4 stars2
-
3 stars2
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ocet Umeboshi otrzymuje się przez filtrowanie słonego octu ekstrahowanego z dojrzewania umeboshi. Stosuje się go jak zwykły ocet, który będąc słonym pozwala na wykończenie sałatki niewielką ilością tego octu. Można go również stosować w sosach warzywnych dodając łyżkę Tahin, dwie łyżki octu Umeboshi i dobrze wymieszać.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w zakładzie, w którym wykorzystuje się również ziarna soi i glutenu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego i wilgoci.
Składniki
Śliwka Ume (Prunus mume) (82%), sól morska, liście Shiso (Perilla frutescens). Kwasowość 3,5%.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna10 kcal
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1.8 g
-
Cukry0.7 g
-
Błonnik pokarmowy0.3 g
-
Białka0.7 g
-
Sól24.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.