Ocet jabłkowy z surowego imbiru
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
Opis
Imbir jest bardzo zdrowy, pytanie jak wprowadzić go do diety i tu właśnie pojawia się ten ocet jabłkowy z imbirem.
Wskazanie
Imbir zapewnia wiele korzyści, takich jak pomoc w trawieniu 10, regulacja temperatury ciała i walka ze starzeniem.
Dodaj do tego zalety samego octu jabłkowego, a będziesz chciał nakładać go na wszystko. Pomaga również poczuć większą sytość i poprawia poziom lipidów.
Sposób przyjmowania
Polecany jest do gulaszu mięsnego i rybnego, ponieważ nadaje mu posmak podobny do tego, który można uzyskać, dodając odrobinę białego wina, ale bez alkoholu, który, nieważne, ile mówią, nigdy całkowicie nie odparowuje. Świetnie sprawdza się również w sałatkach, marynatach i winegretach, a także można go używać do marynowania mięsa, ryb i skorupiaków lub można wziąć łyżkę stołową rozcieńczoną w pół szklanki wody przed jedzeniem.
Składniki
Organiczny ocet jabłkowy (97%) i organiczny imbir (3%)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna18 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2 g
-
Cukry0.1 g
-
Błonnik pokarmowy0.02 g
-
Białka0.6 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.