Ocet jabłkowy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Doceniam to, że jest niepasteryzowane i niefiltrowane
Valoro q sea sin pasteurizar y sin filtrar
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ocet jabłkowy opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ocet z jabłek wcześniej wybranych i poddanych obróbce w winnicach Asturii metodami rzemieślniczymi. W procesie opracowywania nie został poddany żadnemu filtrowaniu, zachowując wszystkie swoje właściwości i bogactwo potasu.
Ocet jabłkowy zawiera kwas octowy, który pomaga pozbyć się bakterii i grzybów w przewodzie pokarmowym. Pomaga to w trawieniu i wchłanianiu składników odżywczych z pożywienia w jelitach. Ocet jabłkowy zawiera również pektynę, rozpuszczalny w wodzie błonnik, który pomaga wchłaniać wodę, tłuszcze, toksyny i cholesterol z przewodu pokarmowego i wypłukiwać je z organizmu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu
Składniki
Ocet jabłkowy z pierwszego tłoczenia bez filtrowania.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.