Lima
miso jęczmienne
28,00 zł Msrp Price 32,16 zł

8 Ilość sztuk w magazynie

Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

miso jęczmienne

300 g
-13%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Barley miso de Lima to ciemne miso z soi i jęczmienia, z dodatkiem soli morskiej, bogate w wysokiej jakości białko. Przeprowadza tradycyjną fermentację trwającą od 12 do 20 miesięcy.
Zobacz opis
28,00 zł Msrp Price 32,16 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.

8 Ilość sztuk w magazynie

Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Vegan
    Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • Wegetariański
    Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
  • Bez dodatku cukru
    Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
  • Niski poziom tłuszczu
    Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
  • BIO-ECO
    Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO

Opis

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Barley miso de Lima to ciemne miso z soi i jęczmienia, z dodatkiem soli morskiej, bogate w wysokiej jakości białko. Przeprowadza tradycyjną fermentację trwającą od 12 do 20 miesięcy.

Wskazanie

Miso to sfermentowana pasta sojowa, używana na Dalekim Wschodzie od ponad 1300 lat do przyprawiania potraw i znana z wysokiej jakości białka.

Miękkość jęczmienia decyduje o smaku miso jęczmiennego. Jest to najpopularniejsze miso w Japonii: ponieważ ma łagodniejszy smak i jest używane codziennie.

Sposób przyjmowania

Polecany jest do przyprawiania wszelkiego rodzaju potraw: zup, sosów, past do smarowania, dań warzywnych, gotowanych roślin strączkowych czy płatków zbożowych. Używaj miso na ciepło lub na zimno. Weź małą miskę z miso i wodą lub bulionem. Mieszaj podczas mielenia i dodaj do wybranego dania. W gorących potrawach dodaj miso pod koniec gotowania.

Warunki przechowywania

Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem.

Składniki

Jęczmień* (39%), Soja* (26%), Woda, Sól Morska, Koji (A. Oryzae).

Certyfikat

JP-BIO-154

SKU: LP-0172164
JHOH79JT

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    171 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    4.8 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.8 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    18 g
  • Cukry
    13 g
  • Błonnik pokarmowy
    4.5 g
  • Białka
    11 g
  • Sól
    11.7 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.