Ma Vie sans Gluten
Lev'quinoa
Cena promocyjna 12,67 zł Msrp Price 14,92 zł
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Lev'quinoa

50 g
-15%
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Ma Vie Sans Gluten Lev'quinoa to fermentowalny zakwas, który można stosować z dowolną mieszanką mąki i/lub skrobi... Oprócz zapewnienia smaku, pozwala, dzięki zawartym w nim drożdżom, wyhodować bezglutenowe pieczywo i brioszki. Worek nadaje się do przetwarzania 1 kg mąki(ów).
Zobacz opis
Cena promocyjna 12,67 zł Msrp Price 14,92 zł
W magazynie
Kup to dzisiaj i odbierz to od
Nie możemy potwierdzić terminu dostawy. Prosimy o kontakt w celu uzyskania dalszych informacji.
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
  • Made in France
    Produkt wyprodukowany we Francji
  1. Opublikowano 5.06.2021

    Niezbędne do wypieku domowego chleba bezglutenowego w maszynie do chleba, gdy nie ma czasu na zakwas.

    Un must pour faire le pain sans gluten maison à la machine à pain lorsqu'on n'a pas le temps de faire du levain.

    Tłumaczone z naturitas.fr

    Zobacz oryginał

Lev'quinoa opinii

Based in 1 review

  1. 5 stars
    1
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Opis

reviews (1)

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Ma Vie Sans Gluten Lev'quinoa to fermentowalny zakwas, który można stosować z dowolną mieszanką mąki i/lub skrobi... Oprócz zapewnienia smaku, pozwala, dzięki zawartym w nim drożdżom, wyhodować bezglutenowe pieczywo i brioszki. Worek nadaje się do przetwarzania 1 kg mąki(ów).

Sposób przyjmowania

Do przygotowania ekologicznego chleba bezglutenowego zaleca się: 500g mąki bezglutenowej + 25g lev'quinoa + 10g soli + 450-500ml letniej wody.

Wymieszaj składniki w salaterce drewnianą łyżką, aby uzyskać miękkie, ale nie lepkie ciasto. Wlej ciasto do posmarowanej olejem foremki do ciasta i odstaw na 1 godzinę 30 minut pod wilgotną ściereczką (w temperaturze 22°C). Piekarnik nagrzać do 200-230°C (th 7-8) 4 Piec 30 do 40 min. Idealny ręcznie lub w wypiekaczu do chleba ze specjalnym programem do pieczenia chleba bezglutenowego.

Warunki przechowywania

Po otwarciu dobrze zamknąć saszetkę i chronić przed wilgocią.

Składniki

Ekologiczny zakwas (ekologiczna komosa ryżowa (40%) i ekologiczny ryż) odwodniony i pozbawiony witrażu z naturalnej fermentacji, wyselekcjonowane drożdże.

SKU: LP-0001499
BI3U6O0PHLZ

Tabela żywieniowa

  • Dla 100 g
  • Wartość energetyczna
    367 kcal
  • Tłuszcze / Lipidy
    5.3 g
  • Nasycone kwasy tłuszczowe
    0.7 g
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    55.4 g
  • Cukry
    4.7 g
  • Błonnik pokarmowy
    9.8 g
  • Białka
    19.5 g
  • Sól
    0.02 g

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.