Kuzu bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pojemnik ze szkła Pojemnik ze szkła
-
Dobry produkt probiotyczny na zdrowie układu trawiennego
Buen producto probióticos para la salud digestiva
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Źródło fitoestrogenów i sojusznik przy problemach żołądkowych. Biorę go w określone dni i jest skuteczny.
Fuente de fiitoestrogenos y aliado para problemas gástricos. Lo tomo días puntuales y es eficaz.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Stosuję zgodnie z zaleceniami dietetyka
Lo utilizo indicado por mi nutricionista
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobry na układ odpornościowy.Łyżeczkę rozpuścić w ciepłej wodzie i dodać do herbaty, nie gotując. Również jako zagęstnik do deserów czy sosów. PAMIĘTAJ, ABY NIE GOTOWAĆ
Muy bueno para el S Inmunológico Diluida una cucharadita en agua templada y echar al te, sin hervir. También como espesante de postres o salsas . RECUERDA NO HERVIR
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Kuzu bio opinii
Based in 45 reviews
-
5 stars38
-
4 stars7
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Co to jest Naturitas Kuzu?
Naturitas Kuzu bio to skrobia roślinna, która służy do zagęszczania zup i gulaszu, zarówno w sosach słodkich, jak i słonych, polewach, deserach i nadzieniach do ciast. Pozyskuje się go z Pueraria Lobata, rośliny szeroko stosowanej w tradycyjnej medycynie chińskiej, której korzenie sięgają nawet dwóch metrów głębokości.
Produkt wegański, bio, bezglutenowy, bez laktozy.
Korzyści Kuzu
Zwalcza kwasowość, sprzyja rozwojowi pożytecznych bakterii trawiennych, zmniejsza stany zapalne jelit i pomaga zatrzymać biegunkę. W medycynie chińskiej stosowana jest również w leczeniu objawów menopauzy, cukrzycy, przeziębień z gorączką lub kaszlem oraz bólów mięśniowo-szkieletowych.
Jak używa się Kuzu?
Kuzu służy jako zagęszczacz i zaleca się powolne podgrzewanie, mieszając, aby uniknąć grudek. Następnie gotuj na małym ogniu przez co najmniej 3 minuty. Gdy zmieni kolor z białego na półprzezroczysty, oznacza to, że jest gotowy. Jedna do pół łyżki kuzu zagęszcza szklankę płynu.
Ostrzeżenia
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów łupinowych.
Składniki
BIO * korzeń kuzu, woda.
* 100% z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna342 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe84.7 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0.3 g
-
Białka0.3 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
18 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.