jęczmień miso
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kenshô Barley Miso to miso mugi wykonane z jęczmienia i soi. Jęczmień zastępuje ryż, dzięki czemu ma znacznie intensywniejszy smak.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dodawać do zup łyżkę stołową (dodawać po wygaśnięciu ognia), dobrze wymieszać do rozpuszczenia. Może być również stosowany do wzmocnienia smaku warzyw i sosów lub jako zamiennik soli.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce dla lepszej konserwacji.
Składniki
Soja*, Koji (jęczmień* + krew koji) i sól morska. *Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna179 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe18 g
-
Cukry0.4 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka12.4 g
-
Sól11 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.