Hatcho Miso Soy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Uwielbiamy ją za zupę miso, mocny smak
Nos encanta para la sopa de miso ,sabor fuerte
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobry produkt spełniający oczekiwania. Nie jest drogi i jest to marka, którą kupię ponownie.
Buen producto que cumple con las expectativas. No es caro y es una marca que volveré a comprar.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Hatcho Miso Soy opinii
Based in 8 reviews
-
5 stars7
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pasta sojowa z upraw ekologicznych. Niepasteryzowane miso, otrzymywane w wyniku naturalnej 2 letniej fermentacji w beczkach z cedru. Ta długa fermentacja nadaje mu głęboki i pełny smak Hatcho Miso. Dzięki fermentacji łatwo się wchłania.
Wskazanie
Miso to najzdrowszy i najłatwiejszy sposób na przyswojenie białka sojowego. Do jego produkcji wykorzystuje się całe ziarno soi, w tym skórkę. Zatem miso ma dodatkową zaletę takich substancji jak saponina, kwas linolowy i lecytyna.
Sposób przyjmowania
Miso Hatcho polecane jest do przyprawiania zup, pasztetów, roślin strączkowych i płatków zbożowych.
Składniki
Ziarna soi* (65%), Woda, Sól morska, Mąka jęczmienna prażona*, A. Oryzae. * Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
BG
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna247 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy12 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7.3 g
-
Cukry0.8 g
-
Błonnik pokarmowy8.8 g
-
Białka23 g
-
Sól8.8 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.