Genmai Organiczny brązowy ryż Miso
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ryż Danival miso jest wynikiem naturalnej fermentacji.
Wskazanie
Pierwsza fermentacja tlenowa (zaszczepienie zboża grzybem Aspergillus oryzae z cyrkulacją powietrza) trwa 3 dni i zapewnia koji.
Druga fermentacja beztlenowa (bez cyrkulacji powietrza) jest dłuższa. Misos ryżowy DANIVAL jest poddawany rafinacji przez co najmniej 6 miesięcy, aby rozwinąć wszystkie smaki.
Sposób przyjmowania
Bardzo słona przyprawa stosowana w kuchni azjatyckiej. Zaleca się stosowanie miso tak, jak przypraw, takich jak musztarda. Jest bardzo praktyczny w przyprawianiu sosów sałatkowych, oczywiście na bazie zup, ale także w przygotowywaniu gotowanych potraw.
Warunki przechowywania
Przed otwarciem: BBD = 3 lata od daty produkcji. Przechowywanie w suchym i dodatnim pomieszczeniu. Po otwarciu: przechowywać w lodówce po otwarciu i spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Składniki
Woda, francuska soja, okrągły ryż, nierafinowana sól z Morza Atlantyckiego, enzym.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna145 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe9 g
-
Cukry3 g
-
Błonnik pokarmowy3.4 g
-
Białka9.7 g
-
Sól8.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.