Ekologiczne kapary w occie
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Jego konserwacja polega na niewielkiej ilości soli
Su conservación es en poca sal
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Ekologiczne kapary w occie opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ekologiczne kapary w occie od marki Bio organica. Kapar był znany od czasów starożytnych z leczenia problemów ze śledzioną, żołądkiem, rwą kulszową i miesiączką. Grecy i Rzymianie, którzy go bardzo cenili, używali go ze względu na jego właściwości lecznicze, w szczególności w postaci wywaru, powszechnie używanego do dezynfekcji ran i wrzodów. Wykorzystali także korę kaparu, który uważali za moczopędny, tonizujący, ściągający i przeciwskurczowy. Używali go w leczeniu niektórych paraliżów, a także stanów depresyjnych i histerycznych. Niektórzy nawet przypisywali mu walory afrodyzjaku.
Składniki
Kapary *, woda, ocet winny *, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. * Z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna23 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe1.4 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowy3.3 g
-
Białka1.9 g
-
Sól5.85 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.