Dziki korzeń Kuzu z Japonii Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Podoba mi się mały format, bo mogę go mieć na dłużej. Używam go na zagęszczenia i przy problemach żołądkowych
Me gusta el formato pequeño porque así lo puedo tener más tiempo. Lo utilizo para espesar y para problemas gastricos
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Nigdy tego nie próbowałem, według informacji bardzo dobre właściwości.
Nunca lo habia probado, segun información muy buenas propiedades.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
To marka, którą lubię najbardziej
Es la marca que más me gusta
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Do Twoich celów spełnia wszelkie oczekiwania. Bez smaku.
Para sus propósitos cumple todas las expectativas. Sin sabor.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Dziki korzeń Kuzu z Japonii Bio opinii
Based in 19 reviews
-
5 stars13
-
4 stars4
-
3 stars2
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Kuzu z Japan Bio od Mitoku służy do przygotowywania napojów leczniczych, a także w kuchni, ma właściwości tak różne, jak poprawa biegunki lub pomaganie rzucić nawet alkohol.
Wskazanie
Jest to produkt azjatycki pochodzący z procesu zbierania, mycia i suszenia szeregu naturalnych korzeni wulkanicznych, zwykle stosowany jest w celu łagodzenia skutków zespołu abstynencyjnego u palaczy i alkoholików, jest również idealny do utrzymania dobrego funkcjonowania organizmu. układ trawienny.
Gwarancja ekologiczna: FR-BIO-01
Sposób przyjmowania
Jest zalecany jako napój leczniczy: łyżeczka deseru jest rozcieńczana na zimno, w nieco ponad pół szklanki wody. Następnie kładziemy go na kilka minut na małym ogniu, aż otrzymamy rodzaj przezroczystej śmietany, ogrzewa się go i możemy wziąć 2 lub 3 filiżanki dziennie, a inną formułą jest zrobić to samo, ale zamiast wody użyć herbaty trzy lata lub kukicha, zwiększając w ten sposób działanie alkalizujące. A w zastosowaniach kulinarnych: jego zdolność do zagęszczania, galaretowata konsystencja oraz brak smaku i glutenu sprawiają, że jest wysoce zalecany do sosów, nadzień do ciasta, gulaszu, należy rozpuścić kuzu z niewielką ilością wody (zimnej), a następnie dodaj go do gotowania (przynajmniej kilka minut przed wyłączeniem ognia), jako odniesienie możemy powiedzieć, że łyżeczka kuzu jest równoważna łyżce stołowej mąki kukurydzianej.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Kudzu / Pueraria lobata, Sproszkowany korzeń dzikiego kuzu.
Certyfikat
JP-BIO-003 Certyfikat ekologiczny.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna342 g
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe84.7 g
-
Białka0.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.