Bio niepasteryzowane Genmai Miso
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Niepasteryzowany Produkt nie został poddany pasteryzacji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pojemnik ze szkła Pojemnik ze szkła
-
Świetnie! Ostatni szlif wszystkich moich zup i gulaszy!
Buenísimo! Toque final a todas mis sopas y guisos!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Szokująca dobroć Miso Gemmai Służy do przyprawiania każdego dania. Niestety jest tak dobre, że natychmiast się skończyło. Smak przypomina parmezan
Bontà sconvolgente Miso Gemmai Serve a condire ogni piatto. Purtroppo è talmente buono che è finito subito. Il sapore ricorda il formaggio parmigiano
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Używam go do robienia zup miso.
Lo utilizo para hacerme sopas de miso.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używam go do robienia zup i dodawania do przecierów warzywnych, jako wzmacniacz smaku, o wiele ciekawszy pod względem odżywczym niż kostka bulionowa.
Lo uso para hacer sopa y añadir a purés de verduras, como potenciador de sabor, mucho más interesante nutricionalmente que un cubito de caldo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo bogate i łatwe do wymieszania
Muy rico y fácil de mezclar
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bio niepasteryzowane Genmai Miso opinii
Based in 40 reviews
-
5 stars38
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bio niepasteryzowane miso Genmai firmy Naturitas, tradycyjnie używane do przygotowywania zup. Typowa dla kuchni japońskiej pasta, która służy do przyprawiania potraw takich jak sushi, mięsa czy sałatki, ale przede wszystkim do przyrządzania zup.
Produkt wegański, bio, bez laktozy, niepasteryzowany.
Właściwości miso Genmai
- Wspomaga układ pokarmowy.
- Żywność alkalizująca.
- Wysoka moc antyoksydacyjna, sprzyja eliminacji wolnych rodników.
- Dostarcza organizmowi wysokiej jakości białka.
Wskazanie
Pochodzenie Hiszpania
Sposób przyjmowania
- Aby zrobić zupę miso, dodaj jedną łyżkę stołową na każdą szklankę wody lub bulionu. Ważne jest, aby dodać go przy wyłączonym ogniu, aby zachować jego właściwości probiotyczne i dobrze wymieszać, aby rozpuścić miso.
- Do przygotowania winegret, sosów i gulaszu zapewnia większą głębię smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi i zbóż zawierających gluten.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Brązowy ryż*, soja*, woda, sól morska i koji-kin. (*)Składniki z upraw ekologicznych
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo UE / spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna209 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe23.7 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy1 g
-
Białka13.1 g
-
Sól11 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
4 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.