Dayelet
Bezglutenowy środek teksturujący z pektyn i cytrusów
40,17 zł
Już wkrótce w ofercie
Potrzebuejsz pomocy?
TYLKO W APLIKACJI! -5% zniżki na pierwsze zamówienie. Kupon: APPLOVERS

Bezglutenowy środek teksturujący z pektyn i cytrusów

70 g
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
Dayelet-free Gluten-free Pectin Citrus Texturizer składa się z naturalnych polisacharydów znajdujących się w ścianach komórek roślinnych.
Zobacz opis
40,17 zł
Już wkrótce w ofercie
Ocena sklepu (4.70 / 5) DOSKONAŁY
  • Bezpieczna płatność z:

    • mastercard
    • visa
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Zwroty

Jest możliwość dokonania zwrotu produktu, jeśli nie był on używany i posiada orginalne opakowanie w ciągu 14 dni od daty dostarczenia zamównia.

Przedstawimy, krok po kroku, jak działa zwrot zamówienia:

  1. Prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta podając numer zamówienia.
  2. Zapakować i przygotować paczkę.
  3. Wręczyć przesyłkę kurierowi.
  4. Czekaj na zwrot pieniędzy na ten sam sposób płatności.

Jak mogę poprosić o zwrot pieniędzy?

Wartości produktów

  • Bezglutenowy
    Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg

Opis

Pytania i odpowiedzi (0)

Opis

Dayelet-free Gluten-free Pectin Citrus Texturizer składa się z naturalnych polisacharydów znajdujących się w ścianach komórek roślinnych.

Wskazanie

W wyniku industrializacji miazgi cytrusów i jabłek uzyskuje się większość pektyn, które są prezentowane w postaci brązowego proszku.
Zasadniczo są bardzo wrażliwe na trzy czynniki: pH (im wyższa kwasowość, tym większe żelowanie), cukier (od 10 do 80%) i wapń (obecność jonów wapnia, mleka itp.). Dobrze sprawdza się przy niskim pH (między 2,8 a 3,5) typowym dla owoców i sprawia, że jest niezbędny do wszelkiego rodzaju dżemów o miękkiej i elastycznej teksturze.

Sposób przyjmowania

Zaleca się rozpuścić Dayelet Pectin Citrus w zimnej wodzie, najpierw wymieszać z pozostałymi składnikami i polać na płyn blenderem. Aby obniżyć pH, możesz dodać kilka danieli Dayelet Citric Acid. Aby całkowicie się rozpuścił, podgrzej do 80-85ºC i pozwól mu ostygnąć, aż się żeluje. Jeśli wody są twarde (obecność wapnia), wymagany jest dłuższy czas ogrzewania.

Składniki

Pektyna cytrusowa, dekstroza.

SKU: LP-0001537
B5Y0BDHES2G

Tabela żywieniowa

  • Dla
  • Węglowodany / Kwasy tłuszczowe
    27 %
  • Cukry
    27 %
  • Błonnik pokarmowy
    60 %
  • Białka
    2 %
  • Sól
    1.25 %

Szczegóły

  1. Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.

Pytania i odpowiedzi

Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.