Bezglutenowy środek spulchniający do ciast
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
W tej chwili najlepszy, jaki próbowałam do moich biszkoptów, ponieważ jest robiony z mąki pełnoziarnistej i orkiszowej... itd... trudniej mu wyrosnąć i być gąbczasty...
De momento la mejor que he probado para mis bizcochos, que al ser con harinas integrales y de espelta..etc...cuesta mas que suba y quede esponjoso...
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Zawsze to kupuję. Bardzo lubię te drożdże. Uwielbiam sposób, w jaki wychodzą moje desery.
Siempre la compro. Me gusta mucho esta levadura. Me encanta como quedan mis postres.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobre do deserów z mąki pełnoziarnistej
Muy buena para los postres con harinas integrales
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobry produkt i dobry stosunek jakości do ceny. Używam go do wypieku chleba, ciast itp.
Buen producto y buena relación calidad-precio. La uso para hacer panes, bizcochos, etc.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo lubię jak wychodzą moje ciasta, orkiszowe, owsiane itp. i z mąki pełnoziarnistej. Trudno im „pójść w górę”.
Me gusta mucho como quedan mis bizcochos, al ser de espelta o avena ...etc y con harinas integrales. Se complica que "suban" .
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bezglutenowy środek spulchniający do ciast opinii
Based in 16 reviews
-
5 stars14
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Bezglutenowy środek spulchniający lub wzmacniacz ciasta firmy Dayelet ma postać białego proszku, charakteryzującego się powolną i zrównoważoną reakcją polegającą na uwalnianiu dwutlenku węgla.
Wskazanie
Jego zadaniem jest wytworzenie wystarczającej ilości gazu, aby ciasto było stabilne podczas odpoczynku i wlewania go do foremek, a następnie powolne uwalnianie gazu, zapewniając równomierny rozwój mas w piekarniku. W ten sposób znacznie poprawia się tekstura, gąbczastość i konserwacja. Chroni również koktajle pozostawione na dłużej przed pieczeniem.
Sposób przyjmowania
W wypiekach zaleca się go stosować w wielu przepisach na biszkopty, blachy biszkoptowe, muffiny, babeczki, biszkopty, ciasta śliwkowe, kruche ciasteczka, ciasta smażone itp.
Zawsze w dawkach od 10 do 30 gamos na kilogram mąki, które dozuje się na wierzch lub z nią miesza.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu, węglan wapnia, sól i guma ksantanowa.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna0 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy2 g
-
Białka0 g
-
Sól70 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.