Bezglutenowa guma Xantana
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
Bezglutenowa guma Xantana opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Goma Xantana od Nature & Cie to naturalny teksturator do wygładzania twoich przepisów. W połączeniu z gumą guar Twoje ciasta i wypieki będą idealne.
Wskazanie
Gum Xantana to zagęszczacz naturalnego pochodzenia, guma ksantanowa łagodzi preparaty, zwiększa konserwację i utrzymuje gładkość.
Sposób przyjmowania
Zaleca się 1 łyżeczkę na 500 g mąki bezglutenowej.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej do daty wskazanej na opakowaniu.
Składniki
Guma ksantanowa (100%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna180 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy80 g
-
Białka5 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.