Bezglutenowa guma Garrofin
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
Opis
Guma Garrofin Chefdelice jest pochodzenia naturalnego i jest otrzymywana poprzez tłoczenie nasion szarańczynu strąkowego (Ceratonia siliqua). Jest to gatunek nadrzewny pochodzący z obszaru śródziemnomorskiego.
Wskazanie
Idealny głównie jako stabilizator do wypieków, ciastek, pieczywa specjalnego, dżemów, śmietany, sosów, lodów itp.
Sposób przyjmowania
Zaleca się rozpuszczać na zimno lub na gorąco, a jego zalecana dawka to od 0,5 g do 5 g w zależności od efektu jaki chcesz uzyskać.
Składniki
Guma Garrofín.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.