Nasiona do kiełkowania - ORGANICZNY burak ćwikłowy
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Niezbędny do moich koktajli.
Imprescindible para mis batidos.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Nie ma nic do dodania
Nada a acrescentarVeio em conformidade
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Nasiona do kiełkowania - ORGANICZNY burak ćwikłowy opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Burak ćwikłowy to wieloaspektowe ziarno, korzeń warzywny, bardzo pożywne i odświeżające. Zapewnia witalność i ton intelektualny.
Wskazanie
Wskazówki dotyczące kiełkowania:
Nieaktywny: 12-24 godzin
Moczyć: od 10 do 12 godzin w gorącej wodzie.
Czas kiełkowania: od 5 do 7 dni.
Sposób przyjmowania
Zaleca się jeść do woli w 3 do 4 cm jasnych, kruchych i bardzo dekoracyjnych kiełkach, w surowych i surowych warzywach liściastych, w soku do mieszania z sokiem z marchwi, w fermentacji lakto: podstawowe pożywienie popularnych zup.
Warunki przechowywania
8 dni przechowywania w lodówce.
Składniki
Organiczne nasiona czerwonych buraków.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.