Rezerwat ekologiczny Cava Brut Nature
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Cava Brut Nature Ecological Reserve firmy Ekotrebol to wino musujące produkowane z odmian: Macabeo, Xarel·lo i Parellada. Znakomity jako aperitif, wyśmienity do ryb, skorupiaków, białego mięsa i foie gras.
Wskazanie
Cava brut charakteryzuje się II fermentacją w butelce w stałej temperaturze 13ºC przez 40 dni, a następnie dojrzewaniem w stosach w kontakcie z drożdżami przez minimum 24 miesiące.
Ekotrebol działa w sektorze ekologicznym i jest liderem w dystrybucji napojów organicznych, takich jak piwa organiczne, organiczne napoje bezalkoholowe, organiczne i wegańskie wina i cavas, ekologiczne herbaty mrożone, organiczny napój energetyczny Matcha itp. Zawsze eksportują i importują certyfikowane produkty żywności ekologicznej.
Sposób przyjmowania
Zaleca się pić na zimno. Idealna temperatura serwowania to od 8° do 10°C.
Warunki przechowywania
Przechowywać w lodówce lub chłodziarce do wina w temperaturze od 8° do 10°C.
Składniki
Winogrona ekologiczne
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetycznakcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczoweg
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.