Roślinny napój owsiany z organicznym wapniem
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Organiczny napój wapniowy Amandin z płatków owsianych ma wyśmienity zbożowy smak. Dzięki dodatkowemu źródłu wapnia, niezbędnego dla naszego organizmu minerału, jest idealny dla osób nietolerujących mleka krowiego. Zastosowany wapń pochodzi z wapiennej algi morskiej o nazwie Lithothamnium calcareum. Dodatkowo jest bez dodatku cukru.
Wskazanie
Napój warzywny Calcium Oat jest bardzo jednorodny, czysty, nieprzejrzysty i ma tosty. Pachnie lekko słodowanymi płatkami zbożowymi. Na podniebieniu jest jedwabiste z długim posmakiem słodu i tostów z chleba.
Sposób przyjmowania
Poleca się smakować na śniadanie samodzielnie lub w towarzystwie płatków i/lub muesli. Może być również używany do przygotowywania różnych przepisów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
woda, owies* (15%), wysokooleinowy olej słonecznikowy*, wapienne algi morskie: Lithothamnium calcareum.
(*) Składniki organiczne.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna58 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe10 g
-
Cukry6.1 g
-
Błonnik pokarmowy0.7 g
-
Białka1.3 g
-
Sól0.11 g
-
Wapń120 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.