Napój migdałowy Baristy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
Opis
Spieniający się napój migdałowy z dodatkiem wapnia od Alpro. Używaj go na gorąco lub na zimno jako alternatywę dla mleka.
Sposób przyjmowania
Instrukcje dla miłośników domowej kawy:
1. Trzymaj mnie zimno. Pracuję lepiej, jeśli zaczynam od nowa.
2. Podgrzej w skimmerze lub rondlu.
3. Odparuj w temperaturze maksymalnie 60°C, aż podwoi swoją objętość (nigdy nie waporyzuj po raz drugi).
4. Stuknij pojemnik, aby bąbelki uniosły się.
5. Twoja bajeczna pianka jest gotowa. Czas pochwalić się umiejętnościami baristy!
*Przed użyciem przechowywać w lodówce i dobrze wstrząsnąć.
Środki ostrożności
Spożywać najlepiej przed: patrz wyżej.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 1°C do 7°C i spożyć w ciągu 5 dni.
Składniki
Woda, migdały (2,5%), cukier, fruktoza, regulator kwasowości (fosforany potasu), wapń (węglan wapnia), naturalne aromaty, stabilizatory (guma gellan, guma guar), sól morska.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 ml
-
Wartość energetyczna25 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.5 g
-
Cukry2.5 g
-
Błonnik pokarmowy0.2 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.08 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.