Kapsułki kawy od Santa Cecilia Brazylia
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kawa z charakterem, sama w sobie zapewnia krem z orzechów laskowych i wysoką intensywność jak na kawę speciality, dzięki uprawie na małej wysokości. Idealny dla miłośników kawy z mlekiem, gdzie kawa wyróżnia się sama.
Kapsułki kompatybilne z Nespresso.
KAPSUŁKI FINCA, POZOSTAŁOŚCI „0” znikają w ciągu 26 tygodni.
W 100% biodegradowalne i kompostowalne kapsułki „na poziomie domowym”. Oznacza to, że możesz je wyrzucić do odpadów organicznych lub, jeśli wolisz, zakopać obok ulubionej rośliny ogrodowej.
Kierując się naszą jakością i identyfikowalnością produktu, są to kapsułki zawierające 5,5 grama kawy, identyfikowalnej, bezpośredniej obróbki i palonej 10 na 10 KG.
Wskazanie
Kraj Brazylia.
OSIEDLE: SANTA CECILIA.
PRODUCENT: Pedro Umberto Veloso.
CERTYFIKATY: Rainforest Alliance i UTZ.
REGION: Minas Gerais.
WYSOKOŚĆ: 1200 m.
PROCES: Naturalny.
ODMIANA: IPR 100 – Red Catuai.
Składniki
Kawa mielona.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna1 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.02 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.002 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.04 g
-
Cukry0 g
-
Białka0.12 g
-
Sól2 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.