Surowy proszek kakaowy Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
UŻYWAMY GO DO WSZYSTKIEGO, SHOKÓW, CIASTEK....NAPOJÓW BEZalkoholowych
LO UTILIZAMOS PARA TODO, BATIDOS, TARTAS .... REFRESCOS
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetny produkt, w konkurencyjnej cenie na rynku.
Ottimo prodotto, a un prezzo concorrenziale sul mercato.
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Surowy proszek kakaowy Bio opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Proszek kakaowy Biotona pochodzi z ziaren kakaowca Theobroma, drzewa rosnącego na żyznych glebach lasów Ameryki Południowej. Proszek kakaowy Biotona jest wytwarzany ze 100% organicznych ziaren kakaowych Criollo z krzewów rosnących z Peru na glebie wulkanicznej bogatej w minerały.
Wskazanie
Proszek otrzymuje się w rzemieślniczym procesie tłoczenia na zimno ze sfermentowanej fasoli i suszy na słońcu. W wyniku tego procesu powstaje w 100% czysty i surowy proszek kakaowy, niezmodyfikowany, niesłodzony i zawierający wszystkie naturalne składniki odżywcze. Produkt wyjątkowej jakości, zarówno pod względem smaku, jak i wartości odżywczej, dla prawdziwych koneserów!
Certyfikat
BE-BIO-02Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna354 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy11 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe19 g
-
Cukry1.9 g
-
Błonnik pokarmowy41 g
-
Białka24 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.