Surowe Masło Kakaowe Criollo
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Ten produkt jest pyszny i dobrze zapakowany!
Ce produit est délicieux et bien emballé !
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Idealnie nadaje się do przygotowania mojej roślinnej czekolady mlecznej
Parfait pour faire mon chocolat au lait végétal
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Surowe Masło Kakaowe Criollo opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Surowe masło kakaowe Criollo pochodzi z dżungli Peru. Skierowany do każdego oprócz osób z problemami z lipoproteinami we krwi, uczulonych i nietolerujących kakao.
Wskazanie
To masło kakaowe jest uważane za naturalny tłuszcz organiczny z ziaren kakaowych, ekstrahowanych podczas produkcji czekolady i oddzielanych od masy kakaowej przez ciśnienie.
Sposób przyjmowania
Jego zastosowanie jest zalecane w przemyśle cukierniczym lub cukierniczym ze względu na jego siłę topnienia. Również do stosowania na skórę, ponieważ natychmiast się wchłania zapewniając nawilżenie.
Składniki
Surowe organiczne masło kakaowe Criollo* (100%).
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-023-MA
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna899 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy100 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe63.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Cukry0.02 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka0.5 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.