Śniadanie Organiczne kakao
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Breakfast Organic Cocoa to przepyszny napój kakaowy będący naturalnym źródłem magnezu (który pomaga redukować zmęczenie) i fosforu (który odgrywa rolę w funkcji energetycznej organizmu).
Wskazanie
Nie ma to jak dobre śniadanie na dobry początek dnia. Tak, ale kompletne i wyważone! Zbilansowane śniadanie zalecane przez dietetyków składa się z napoju, nabiału, kawałka owocu i porcji płatków śniadaniowych.
Sposób przyjmowania
Zaleca się według własnego gustu dodać 3 lub 4 łyżki proszku do miski z mlekiem (20 g na 250 ml). Można go rozcieńczyć w gorącym lub zimnym mleku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, orzechów, selera, soi, siarczynów.
Warunki przechowywania
Przed otwarciem można go przechowywać w temperaturze pokojowej.
Aby zachować aromat kakaowego śniadania pośrodku, puszkę należy szczelnie zamknąć i przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Nierafinowany cukier trzcinowy *, chude kakao w proszku * (34%), mąka zbożowa * (pszenica z Francji *, żyto z Francji *, jęczmień z Francji lub Hiszpanii *, ryż z Włoch *, owies z Francji *) ( 8%).
* Składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna74 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe14.7 g
-
Cukry12.5 g
-
Błonnik pokarmowy1.8 g
-
Białka1.6 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.