Proszek kakaowy zero (kakao)
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez soi Wskazuje na brak soi lub jej pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
Nie zawiera proszku do pieczenia Wskazuje na brak drożdży lub pochodnych drożdży, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Nie zawiera kofeiny Nie ma kofeiny
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Żadnych orzechów Wskazuje na brak orzechów lub produktów z orzechów, ale może zawierać śladowe ilości.
Opis
Cocoa Powder Zero (Cacao) firmy Servivita to najlepszy proszek czekoladowy do mieszania z mlekiem krowim, mlekiem sojowym lub dowolnym zbożem.
Wskazanie
Cocoa Powder Zero to idealna mieszanka czekolady w proszku do przygotowania gorącego lub zimnego napoju. Mieszanka wykonana bez laktozy, glutenu i cukru
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie w celu dopasowania do konsumenta
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce maksymalnie przez 1 miesiąc
Składniki
Słodziki (Erytrytol i Sukraloza), Odtłuszczone Kakao (15%), Aromaty Emulgujące (Lecytyna Słonecznikowa) i Substancja Przeciwzbrylająca (Fosforan Wapniowy).
Tabela żywieniowa
-
Dla 10 g
-
Wartość energetyczna8 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Cukry0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.