Organiczne kakao w proszku
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczny proszek kakaowy charakteryzuje się intensywnym i bogatym smakiem oraz dużą zawartością błonnika.Może być dodawany również do koktajli, koktajli, jogurtów, deserów i wypieków dla dodania smaku czekoladowego.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, mleka i wanilii.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Kakao w proszku*. (*) Rolnictwo organiczne.
Certyfikat
ES-ECO-025-MA
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna322 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy10 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe6.95 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe14 g
-
Cukry2 g
-
Błonnik pokarmowy42.6 g
-
Białka20.4 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.