Organiczne kakao w proszku
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Mandolé Organic Cocoa Powder to odtłuszczony proszek kakaowy, otrzymywany po zmniejszeniu zawartości tłuszczu (11% tłuszczu), dzięki czemu uzyskuje się kakao o skoncentrowanym, gorzkim smaku i ciemnobrązowej barwie. Idealny do pieczenia.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, sezamu i soi.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Odtłuszczone kakao* w proszku (100%).
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-020-CV
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna324.8 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy11 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe6.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe13.4 g
-
Cukry1 g
-
Błonnik pokarmowy31.7 g
-
Białka27.3 g
-
Sól0.008 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.