Kakao w stalówkach (frytki)
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Świetny, tak jak oczekiwano, mocny, czysty smak kakao
Genial, tal y como esperaba, potente sabor a cacao puro
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrze się nakłada na koktajle.
Muy bueno para poner sobre los batidos.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Biorę go na kaszę codziennie rano lub wieczorem, zależy to od czasu. Stalówki dodają im więcej smaku i to jest 100 eco.
Lo tomo para el purridge cada mañana o por la noche, depende del momento. Los nibs les da un mayor sabor y este es 100 eco.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Używałam ich jako sadzy, koktajli, lodów i płatków zbożowych. W domu bardzo je lubimy.
Los he usado como hollín y en batidos, helados y junto a cereales. En casa nos gustan mucho.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Uwielbiam je jako dodatki do śniadania
Me encantan como toppings para el desayuno
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Kakao w stalówkach (frytki) opinii
Based in 7 reviews
-
5 stars6
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Kakao w stalówkach (frytki) Złoto Andów to wióry lub prażone chipsy kakaowe; Otrzymuje się je z nasion, które po prażeniu są łuskane i kruszone.
Wskazanie
Pochodzi z odmiany białego kakao kreolskiego, stalówki to wióry lub prażone chipsy kakaowe; pozyskiwane są z nasion, które po prażeniu są łuskane i kruszone; Są bardzo popularne, ponieważ każdy, kto decyduje się dbać o siebie dzięki ekologicznej i zdrowej żywności, ma w spiżarni stalówki kakaowe. Wykonane są z ziaren spółdzielni Pangoa, która znajduje się w prowincji Satipo, na początku wielkiej równiny amazońskiej w Peru. Ta spółdzielnia ma około 600 producentów, z których tylko sześćdziesiąt zajmuje się uprawą kakao.
Składniki
Organiczne śruty kakaowe.
Certyfikat
ES-ECO-023-MATabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna659 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy57 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe33.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe24.4 g
-
Cukry0.5 g
-
Białka12.2 g
-
Sól0.01 g
-
Fosfor387.4 mg
-
Wapń66.2 mg
-
Magnezz231.5 mg
-
Żelazo3.1 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.