Ekologiczne ziarna kakaowe
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Doskonały produkt naturalny, przyjemny smak z subtelnymi nutami porto lub likieru i nie gorzki jak to mówią - przynajmniej dla mnie
Great natural product, a lovely flavour with subtle notes of port or liquor and it is not bitter as they say - at least not for me.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Produkt naturalny... szaleję za nim
Prodotto naturale...ne vado matta
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Uwielbiam organiczne ziarna kakaowe.
adoro le fave di cacao bio
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Ekologiczne ziarna kakaowe opinii
Based in 11 reviews
-
5 stars10
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Organiczne ziarna kakaowe z Fructivia są znane od starożytności w Ameryce Środkowej i Południowej. To Aztekowie przedstawili je ludziom z Zachodu podczas podboju Nowego Świata. Odkryj wyjątkowy smak organicznych ziaren kakaowych * (nieprażonych).
Wskazanie
Te ziarna kakaowe są bardzo bogate w przeciwutleniacze, zawierają świetne źródło magnezu i wysoką zawartość żelaza, potasu, fosforu, cynku, miedzi ... Są doskonałymi środkami tonizującymi, ochronnymi dla mózgu i układu sercowo-naczyniowego.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać najlepiej w łupinach. Szybko przyzwyczajasz się do jego gorzkiego smaku
Składniki
Kakao.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna659 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy57 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe33.5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe24.5 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka12.2 g
-
Sól0.01 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
3 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.