Trawienie wlewu ajurwedyjskiego
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez teiny Nie ma teiny
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Usuwa moją zgagę, naprawdę wspomaga trawienie.
Me quita los ardores de estómago, realmente favorece la digestión.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobry napar, pomaga w trawieniu i ma przyjemny smak
Buena infusión,me ayuda a la digestión y su sabor es agradable
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo przyjemny napar, który ułatwia trawienie i daje poczucie komfortu. Polecam to.
Infusión muy agradable que facilita las digestiones y genera una sensación de confort. La recomiendo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Napary herbaty Yogi są pyszne, zawsze znajduję odpowiedni na każdą porę dnia.
Las infusiones yogi tea son deliciosas, siempre encuentro la adecuada para cualquier momento del dia.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetnie sprawdza się, gdy mamy cięższy posiłek i potrzebujemy pomocy w trawieniu.
Funciona muito bem quando fazemos uma refeição mais pesada e precisamos de ajuda na digestão.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Trawienie wlewu ajurwedyjskiego opinii
Based in 94 reviews
-
5 stars82
-
4 stars10
-
3 stars2
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Yogi Tea Digestion to napar inspirowany sztuką kulinarną indyjskich kobiet. Tworzą, jakby za pomocą magii, cudowne mieszanki przypraw (masali) o tym charakterystycznym smaku i zapachu.
Przygotowaliśmy pyszny napar przypraw i ziół ajurwedyjskich z kardamonem, koprem włoskim, imbirem i kolendrą, uzupełniony lukrecją, miętą pieprzową i szczyptą czarnego pieprzu. Istotą tego naparu jest: „pocieszające”.
Wskazanie
Kardamon można wykorzystać w wielu potrawach, od pikantnego curry po aromatyczne świąteczne ciasta.
Koper włoski należy do rodziny Apiaceae i jest ceniony na całym świecie od tysiącleci ze względu na swój intensywny aromat. Pierwotnie pochodzi z Morza Śródziemnego, a jego słodko-smaczny smak przypomina anyż.
Imbir bulwiasty to jeden z najpopularniejszych gatunków na świecie. Od tysiącleci uprawiane są w tropikalnym upale Azji Wschodniej i wielu naparom nadaje ich ostry, aromatyczny i smaczny smak.
Jęczmień należy do rodziny traw i występuje na Bliskim Wschodzie oraz we wschodnich Bałkanach. Od dawna jedynym znanym słodzikiem był słód jęczmienny o przyjemnym słodowym smaku z lekką nutą karmelu.
Czarny pieprz pochodzi z wybrzeża Malabaru i ma intensywny, ostry smak, od lekko pikantnego do ostrego.
Sposób przyjmowania
Wlać 250 ml świeżo przegotowanej wody do torby i pozostawić na 5 do 6 minut. Zostaw więcej czasu, aby uzyskać bardziej intensywny smak.
Składniki
Kardamon *, koper włoski *, kolendra *, słód jęczmienny *, lukrecja *, mięta pieprzowa *, imbir *, cynamon *, czarny pieprz *, goździk *
* Ekologiczne składniki rolnicze
Certyfikat
DE-ÖKO-007-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.