Eko Kombucha
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kombucha wytwarzana jest według tradycyjnej receptury i charakteryzuje się niezwykle pysznym i orzeźwiającym smakiem. Podczas procesu fermentacji Beutelsbacher Kombucha jest butelkowana w stanie niepasteryzowanym i bez dodatków zapewniających aktywność enzymów. Zawarty w nim dwutlenek węgla powstaje podczas fermentacji (fermentacja butelkowa) i nie jest dodawany.
Sposób przyjmowania
Po otwarciu zaleca się przechowywać w lodówce przez około 5 dni.
Środki ostrożności
Nie potrząsaj.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Preparat Kombucha* (93%) (woda, zielona herbata*, liście truskawki*, liście jeżyny* liście maliny*, cytronella*, korzeń tataraku, mięta pieprzowa*, kultura Kombucha*), cukier (4,5%) (jest metabolizowany podczas fermentacji)
(*) Z upraw ekologicznych.
Certyfikat
DE-OKO-007
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.