Hibiskus Kombucha Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Kombucha to sfermentowany napój wytwarzany z zielonej herbaty, który powstał ponad 2000 lat temu w Chinach w czasach dynastii Han.
Wskazanie
Ten legendarny napój uważany był przez cesarzy za eliksir życia. Napój o musującym składzie i kwaskowatym, orzeźwiającym smaku.
Sposób przyjmowania
Nie wstrząsać, podawać na zimno.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3-4 dni.
Składniki
Woda, organiczny cukier trzcinowy, organiczny granat, organiczny hibiskus, ekologiczna zielona herbata.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna1 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.21 g
-
Cukry0.09 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka0.7 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.