Organiczne nasiona słonecznika
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Lubię jeść łuskane nasiona słonecznika. Używam ich do przecieru warzywnego.
Me gusta el poder comer pipas de girasol sin cáscara. Las uso para echarlas en el puré de verduras.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Organiczne nasiona słonecznika opinii
Based in 16 reviews
-
5 stars15
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Biocop Bio Nasiona słonecznika są doceniane jako aperitif i przyprawa w kuchni. Nasiona słonecznika są bogate w kwasy omega 6, a także dobry udział minerałów (wapń, żelazo, potas i magnez) oraz witamin B1 i E.
Wskazanie
Gwarancja: ES-ECO-019
Sposób przyjmowania
Zaleca się przyjmować tak, jak jest. W kuchni są zwykle używane do dodawania ich do sałatek, koktajli, jogurtu lub musli. Również do przygotowywania sosów, w pieczywie i słodyczach. Obrane nasiona słonecznika można upiec na patelni z tamari Biocop, a następnie lekko osolić, aby służyć jako przystawka. Mogą być również karmelizowane lub używane do aromatyzowania sałatek.
Składniki
Ziarna słonecznika.
Certyfikat
ES-ECO-019Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna584 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy51.46 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4.46 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe20 g
-
Cukry2.62 g
-
Błonnik pokarmowy8.6 g
-
Białka20.78 g
-
Sól0.2 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.