Ekologiczne Solone Migdały
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Smażone i solone migdały ekologiczne. Te migdały są smażone z całkowicie organicznym olejem Extra Virgin Arbequina, zachowując składniki odżywcze i naturalne korzyści każdego produktu, z poszanowaniem środowiska i zachowaniem żyzności ziemi. Źródło witaminy A i błonnika, bogate w tłuszcze nienasycone, fosfor i magnez.
Składniki
Migdał bez skórki*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* i sól.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna668 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy60 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe5 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4 g
-
Cukry3.5 g
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białka23 g
-
Sól0.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.