Amazake anko
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez dodatku cukru Do produktu nie dodano żadnego cukru o właściwościach słodzących.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Doskonały smak, dobrze komponuje się z czerwonymi owocami
Excelente sabor, combina bem com frutos vermelhos
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Amazake anko opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Kenshô Amazake Anko powstaje w wyniku fermentacji czerwonej fasoli / azuki z koji w celu uzyskania anko bez dodatku cukru. Makrobiotyczny deser będący łatwo przyswajalnym źródłem energii.
Sposób przyjmowania
Zaleca się przyjmować samodzielnie. To bardzo zdrowy i pyszny deser.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu siedmiu dni.
Składniki
Woda, Koji (ryż *, koji-kin), czerwona fasola *.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna186 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe49.6 g
-
Cukry0.4 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka3.4 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.